Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Метал Технолоджи Груп с ново лого и корпоративна визия

31.03.2015   |   Бизнес
 
Метал Технолоджи Груп АД (МТГ) представи ново фирмено лого и корпоративна визия, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от офиса на компанията. Промяната е продиктувана от желанието на групата да утвърди името Метал Технолоджи Груп като обединение на трите завода в структурата на дружеството. 
 
„Стремейки се да бъдем модерна фирма и желан партньор не само на международния, но и на българския пазар, в началото на тази година финализирахме изграждането на новата корпоративна визия. Новото фирмено лого визуализира единството и обединението на заводите в една група с много възможности”, информират от МТГ.
 
Метал Технолоджи Груп обединява три български леярни, специализирани в производството на отливки от алуминий, чугун и стомана – Алуком АД - град Плевен, Осъм АД - град Ловеч и Центромет АД - град Враца. Леярните произвеждат голям асортимент отливки за различни индустриални сегменти на промишлеността. Всички заводи са експортно ориентирани и над 
85 % от продукцията им е предназначена за износ, главно в ЕС.
 
Новата корпоративна визия на Метал Технолоджи Груп цели да покаже промяната и развитието на дружеството през последните години, от отделни фабрики до новата обединена структура. 
 
„Днес пазарните практики се простират далеч отвъд традиционните бизнес комуникации и МТГ непрестанно се стреми да отговори на променящата се среда. Целта ни е да утвърдим стабилните основи на името Метал Технолоджи Груп, като изградим силен знак, който да обедини ценностите, възможностите и успехите на трите леярни на фирмата в една обща група, имаща единни търговски и производствени практики, утвърдени като водещи за индустрията и бизнеса в Европа”, допълват от дружеството.
     
Източник: МТГ

Ключови думи: МТГ   Метал Технолоджи Груп  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...