Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Yanmar представи система за мониторинг на двигатели - 08.04.2015

08.04.2015   |   Начало»Технологии
 
През април т. г. Yanmar представи новата система SmartAssist-Remote, която позволява отдалечен мониторинг на всички модели двигатели на японския производител, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма ИПО, представител на Yanmar Industrial Equipment у нас.
 
Системата дава възможност на собственици на машини, търговци и оператори да следят местоположението, работата и евентуалните проблеми на всеки отделен двигател. Докато устройството е свързано с интернет през терминал, всеки оторизиран потребител може да изтегли данните от SmartAssist сървър. Тази технология позволява на производителите да планират по-гъвкаво продажбите, а на дилърите - да осигуряват навременна и подходяща поддръжка.
 
SmartAssist-Remote предлага пет основни информационни услуги: защита срещу кражби; уведомление при неизправност; информация за местоположението; планове за поддръжка; работно състояние.
 
С помощта на новата система собствениците могат да зададат предварително работен периметър на оборудването си. Ако машината се намира извън посоченото пространство, потребителят получава съобщение на мобилния си телефон и има възможност от разстояние да спре работата на двигателя. В случай че се появи неизправност, информацията за нея може да бъде прегледена през уеб бразър. 
 
Въз основа на данните за работата на оборудването, регистрирани през системата за мониторинг, потребителите могат да създават по-гъвкави планове за поддръжка и ремонт, което би намалило разходите и би увеличило живота на машините.
     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Yanmar   SmartAssist-Remote   двигатели  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...