Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Schaeffler се нареди сред най-иновативните компании в Германия

15.04.2015   |   Бизнес
 

С 2518 нови патента, регистрирани в Германия, Schaeffler Group се нареди на второ място сред най-иновативните компании в страната през 2014 г., съобщиха от дружеството.

"Броят на новите патенти ясно демонстрира иновативната способност на Schaeffler. Групата значително повиши капиталовите си разходи и инвестира 857 милиона евро в нови продукти и технологии, както и в разширяване на глобалната си производствена мрежа. През изминалата година бяха наети и 4000 нови служители в цял свят", заявиха от Schaeffler.

През 2014 г. компанията е генерирала над 12.1 милиарда евро приходи, което представлява ръст от 8,2% спрямо предходната година. Подразделението Schaeffler Automotive отчита нарастване на приходите с 10%, докато индустриалният бизнес на компанията генерира растеж от 3,3%.

Ръстът на приходите е най-силен в Китай, където са отчетени високи нива на търсене в сферата на релсовите превозни средства, системите за оползотворяване на енергия от възобновяеми източници, машиностроителния сектор и др.

     
Източник: Schaeffler

Ключови думи: Schaeffler Group   Шефлер България  

Hurco
SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...