Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ИПО представи широк спектър от технологии на Hanover Messe 2015 - 20.04.2015

20.04.2015   |   Начало»Технологии
 
За поредна година българският индустриален производител ИПО, специализиран в леенето и механичната обработка на метални елементи, взе участие в мащабното специализирано техническо изложение Hanover Messe 2015, което се проведе от 13 до 17 април т. г. в Хановер.
 
На самостоятелния щанд на компанията посетителите имаха възможността да видят завършени центробежно ляти бронзови и месингови втулки с единично тегло 300 кг, намиращи широко приложение в минно-обогатителната промишленост, пътно-строителната техника, кораборемонта, енергетиката, силови машини и агрегати. Основният акцент на изложението падна върху капацитета на машиностроителната компания в центробежното леене на детайлите от бронз и месинг, както и на технологиите, разработвани за постоянно подобряване нивото на качество на крайната продукция.
 
"Представените изделия и технологичният ноу-хау, трупан с години, предизвикаха голям интерес сред специалистите, които инициираха конкретни преговори за коопериране и доставки с водещи световни и европейски фирми от машиностроителната, корабостроителната индустрия и енергетиката", обявиха от компанията.
 
Посетителите имаха възможност да научат повече и за механичното производство и леярната на фирма ИПО, предлагаща богато разнообразие от отливки от черни метали със специално предназначение от средно и високолегирани стомани - облицовъчни плочи от високо износоустойчви стомани, работни органи на земекопна техника, питатели на мелници, конуси, чукове и тела на трошачки и шредери, пластини за пластинчати питатели, редлери и др.
 
"Участието на изложение като Hanover Messe е една изключителна възможност за всеки бизнес в технологичния сектор да свери своя часовник с най-новите тенденции и иновации в индустрията. За нас събитието всяка година дава чудесни възможности за увеличаване на партньорствата ни и разширяване на мрежата от клиенти в световен мащаб", споделиха от ИПО.
 
 
 
 
 
     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Hanover Messe   леене   металообработка   механично производство  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...