Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

СпейсКАД стартира сътрудничество с CoreTech System

12.05.2015   |   Бизнес
 
СпейсКАД обяви началото на сътрудничеството си с фирма CoreTech System, специализирана в разработката на софтуерни решения за виртуална симулация и анализи на процеси на пълнене на пластмаса във формообразуващи инструменти и матрици за пластмаси.
 
Продуктовата линия Moldex3D на CoreTech System предлага богат набор от CAE инструменти за нуждите на индустрията за пластмасови детайли, произведени чрез леене под налягане. Moldex3D поддържа оперативна съвместимост с масовите 3D CAD системи - ACIS, CATIA, Creo (Pro/Engineer), Inventor, NX (Unigraphics NX), Parasolid, Solid Edge, SolidWorks. Това позволява изграждането на гъвкави интегрирани решения за целия процес на конструиране, валидация, техническа подготовка и производство на детайли от пластмаси.
 
"С най-добрата технологията за анализи в класа, Moldex3D може да помогне на производителите да изпълняват по-задълбочена симулация на широк кръг типични процеси при формообразуване, за оптимизиране на матриците и технологичния процес при шприцване. Симулацията на процесите при запълване и изстиване на пластмасата в матрицата чрез точен виртуален 3D модел позволява да се изследват, анализират и оценят повече алтернативни продуктови идеи чрез удобно визуализиране на потока и термичните свойства, за да се оптимизират процесите преди да са изградени физическите детайли на формо-образуващи инструмент. Moldex3D eDesign помага на компаниите да създават продукти с високо качество, намалявайки разходите за развойна дейност и съкращавайки времето до пазара", обясниха от СпейсКАД.
     
Източник: СпейсКАД

Ключови думи: СпейсКАД   CoreTech System   Moldex3D   CAD/CAM   3D CAD   пълнене на пластмаса   производство на детайли от пластмаси  

SpaceCAD
Интер Експо Център

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

Интер Експо Център
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...