Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Възможностите за модернизация на машинния парк с еврофинансиране - акцент в новия брой на сп. Инженеринг ревю

26.05.2015   |   Бизнес
 
Екипът на Инженеринг ревю - списанието на българската индустрия, предлага на вашето внимание най-новия брой на изданието (3/2015). Рубриката "Във фокус" представя възможности за модернизация на машинния парк с европейско финансиране.
 
В специално интервю за изданието Ивелина Пенева, и.д. главен директор на Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" към Министерството на икономиката разказва за постигнатите резултати на ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013 и споделя очакванията си за ОП "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. В следващия брой – 4/2015, производители и доставчици на машини ще представят своите най-актуални и атрактивни оферти, които предлагат за проекти за модернизация на машинния парк с европейско финансиране.
 
Настоящият брой на списанието включва и втора част на мащабната серия от материали, посветени на индустриалните роботи – пазарен преглед на най-актуалните продукти и решения в областта, предлагани у нас.
 
В продължение на редакционната статия "Промишлени химикали" от бр. 2/2015 читателите ще открият коментарите на водещи производители и доставчици на химически продукти с приложения в индустрията.
 
Статията "Зъбообработващи инструменти с повишени експлоатационни възможности" в секция "Машини" разглежда новостите в инструменталната екипировка за изработване на зъбни колела. Сред останалите интересни теми в броя са: "Радиомодули за индустриални приложения", "IoT в индустриалната автоматизация", "Управление на налягането във водоснабдителни системи" и др.
 
Останалите интересни теми в броя може да намерите тук.
     
Източник: Инженеринг ревю

Ключови думи: Инженеринг ревю   модернизация на машинния парк   европроекти   еврофинансиране   промишлени химикали  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...