Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Meusburger представи новости в решенията за ерозионна обработка

16.07.2015   |   Технологии
 
Meusburger представи новости в своите решения за ерозионна обработка в инструменталната екипировка и машиностроенето. Компанията предлага широка гама от различни държачи за електроди и материали, както и фрезови инструменти.
 
Държачите за електроди от стомана, месинг или алуминий са достъпни в различни изпълнения. Те са съвместими със захващащата система ITS-50, специално пригодена за цялата ни гама електроди и достъпни като единични бройки или комплект.
 
Достъпни са шест вида медни електроди: прътови електроди, електроди със захващаща част, електроди със системни отвори, електроди за резби, тръбни електроди и маркиращи електроди, както и три вида електроди от графит: прътови електроди, електроди със системни отвори и електроди със захващаща част. Чрез употребата на електроди от мед или графит в различно качество може да се достигне до най-високата гладкост на повърхнината VDI 20 (1.0 µm Ra). Meusburger извършва изработка на плочи от графит и по индивидуални размери на клиента.
 
Meusburger предлага фрезови инструменти с пълен радиус и с радиус при върха от твърдосплавен материал с начален размер започващ от Ø 0,5 mm. Те са пригодени за обработката на фини и прецизни медни електроди, като острите режещи ръбове и полираните канали позволяват избягването на натрупването и полепване на стружките. 
 
Твърдосплавните фрезови инструменти са налични от диаметър Ø 0,2 мм и са специално предназначени за обработка на графитни електроди в инструменталната екипировка и машиностроенето. Фрезите са с многослойно диамантено покритие и имат перфектна концентричност, прецизни диаметър и точност на формата както и прецизно шлайфани режещи ръбове. 
 
Meusburger вече предлага и твърдосплавни фрезови инструменти за обработка на закалени до 63 HRC материали. Фрезите с пълен радиус или с радиус при върха започват от диаметър Ø 0,2 мм, и имат подобрена концентричност, прецизни диаметър и точност на формата, осигурявайки ефективен и висококачествен процес на производство.
     
Източник: Meusburger

Ключови думи: Meusburger   Мойсбургер   ерозиране   ерозионна обработка   фрезови инструменти   инструментална екипировка  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...