Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Рапид Прогрес стана партньор на SolidCAM

27.07.2015   |   Бизнес
 
Рапид Прогрес се присъедини към официалната партньорска мрежа на SolidCAM само две години, след като спечели доверието на DS SolidWorks, съобщиха от българската компания.
 
SolidCAM Inc. е златен партньор на DS SolidWorks и водещ доставчик на интегрирани CAM решения, разработвани и усъвършенствани в продължение на 30 години.
 
SolidCAM е завършен интегриран софтуерен продукт от най-висок клас за ефективно и рентабилно CNC програмиране директно в работната среда на SolidWorks. 
 
"Със SolidCAM и SolidWorks преходът от дизайн към производство е успешна формула без конкуренция. Професионализмът и натрупаният опит на Рапид Прогрес успяха да привлекат вниманието на ръководството на SolidCAM Inc., в резултат на което екипът на българския CAD/CAM експерт ще има уникалната възможност да представлява компанията на българския пазар. С това ново сътрудничество CAM потребителите в България получават пряк достъп до революционни технологии за обработка като iMachining 2D & 3D, AFRM, HSS (High-Speed Surface Milling), Sim5x Mill за стругово-фрезови, многореволверни и многошпинделни  машини с ЦПУ", споделиха от Рапид Прогрес.
     
Източник: Рапид Прогрес

Ключови думи: Рапид Прогрес   SolidWorks   SolidCAM   CAD/CAM   машинно проектиране   CNC програмиране   CNC проектиране  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...