Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Studer разширява развойния си център в Бил

17.09.2015   |   Инвестиции
 
Studer планира да разшири развойната си дейност в швейцарския град Бил, където се намира центърът Internal Cylindrical Grinding Competence Center, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от фирма Галика, представител на Studer у нас. След сливането на производителя на високопрецизни вътрешношлифовъчни машини Combitec и компанията от град Тун през 2008 г. експертният опит за вътрешно шлифоване днес е концентриран в Бил. Вземайки предвид обединените познания на двете компании, основната цел на Studer е да популялизира технологиите за вътрешно шлифоване.
 
Машините, произведени в Тун, се оборудват със специални компоненти, разработени в центъра в Бил, в съответствие с изискванията на клиента. Специалните товарачи или цялостни системи за автоматизация завършват работата по машините. Около 45 вътрешношлифовъчни машини се конструират в центъра всяка година. Studer планира да увеличи продажбите до 90 на година през следващите няколко години.
 
Производствената дейност на Studer в областта на вътрешното шлифоване има четири обособени области – основни, универсални, кръглошлифовъчни и производствени машини. Основните машини модел S110 и S120, както и кръглошлифовъчните машини CT750 и CT960, са част от вече познатото портфолио на компанията, а универсалните вътрешношлифовъчни машини S121, S131, S141 и S151 и производствените вътрешношлифовъчни машини S122 са част от напълно нова модулна система.
     
Източник: Галика

Ключови думи: Галика   Studer   Combitec   вътрешното шлифоване   шлифовъчни машини  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...