Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Studer представи новите универсални вътрешношлифовъчни машини S131, S141 и S151

30.09.2015   |   Технологии
 
Studer представи новите модели вътрешношлифовъчни машини S131, S141 и S151, които обръщат специално внимание върху ергономията, качеството на обработка и гъвкавостта, съобщиха от фирма Галика, представител на швейцарската компания у нас.
 
Ергономичният дизайн на трите машини осигурява безопасност по време на работата, детайлна инспекция и ефективно управление на производствения процес. Тези предимства се осъществяват чрез разположението на оста и шпиндела, както и двукрилните плъзгащи се врати, благодарение на които шлифовъчният диск е леснодостъпен за смяна и с отлична видимост.
 
Тъй като 15-инчовият операционен терминал на системата за контрол Fanuc 31iB с вграден компютър е от дясната страна на двойната плъзгаща се врата, операторът винаги има изглед към работната зона.
 
Моделите S131, S141 и S151 са изключително гъвкави машини, проектирани за вътрешно и външно шлифоване на правилни, неправилни форми и нишки. Те могат да се използват за обработка на голям набор от части, както и обхващат всички диаметри за външно шлифоване.
 
S131, S141 и S151 могат да изпълняват както вътрешни, така и външни операции, заради разположението на оста и шпинделите, което позволява употребата на до две шлифовъчни вретена с до две външни шлифовъчни колела и универсална измерваща проба. Това е предпоставка за високата точност и качество на повърхностното покритие в обработката на широка гама от детайли. Краткото време за преминаване към обработка на друг елемент и препрограмиране на системата за управление намаляват времето на изчакване, което прави трите унивесални вътрешношлифовъчни машини идеални за производство на средни по големина компоненти.
     
Източник: Галика

Ключови думи: Галика   Studer   Fanuc   шлифовъчни машини  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...