Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Рапид Прогрес откри ESPRIT CAM център за Източна Европа

25.11.2015   |   Бизнес
 
Рапид Прогрес стана регионален представител на ESPRIT за Източна Европа и откри център за продажби на CAD/CAM системата ESPRIT, съобщиха от българската компания. Рапид Прогрес започва да изгражда мрежа от оторизирани риселъри в региона.
 
"Доказвайки се като доставчик на една от най-надеждните и мощни CAM системи на световно ниво, от ръководството на ESPRIT решиха, че е време да превземат и пазарите в Източна Европа, като за целта избраха един от най-доверените си партньори за техен регионален представител – Рапид Прогрес. През последните 6 години екипът на Рапид Прогрес успя да спечели и оправдае доверието на голям брой производители в България, Македония, Гърция, Румъния и др. Проведени бяха редица обучения, семинари, отворени врати и много други мероприятия с цел представяне на възможностите, от които крайния потребител на ESPRIT може да се възползва, за да оптимизира работните процеси и да увеличи значително нивата на своята продукция", обясниха от Рапид Прогрес.
 
ESPRIT е високопроизводителна, широкоспектърна CAD/CAM система за управление на пълната гама от машини с ЦПУ. Софтуерът е разработка на американската корпорация DP Technology – водещ разработчик и доставчик на софтуерни инструменти за програмиране на фрези, стругове, EDM машини (електронишкова ерозия), както и за настройка на многофункционални машини.
     
Източник: Рапид Прогрес

Ключови думи: Рапид Прогрес   Rapid Progress   ESPRIT  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...