Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DISA представи ново поколение вертикална формовъчна машина: DISAMATIC D3

DISA представи ново поколение вертикална формовъчна машина: DISAMATIC D3, съобщиха от фирма Хофман Консулт, представител на DISA в България.
 
DISAMATIC D3 е нова генерация машина, базирана на конципираната преди 50 години DISAMATIC – вертикална технология за производство на висококачествени отливки в големи серии и максимален капацитет от 510 форми на час. Големият пазарен успех на DISAMATIC се дължи на по-високото качество на формовка и бързина в сравнение с традиционните хоризонтални машини при много по-ниска консумация на енергия и на много по-малко пространство.
 
DISA предлага не само целия спектър на формовъчни инсталции, необходими за производството на висококачествени отливки за вертикална и хоризонтална формовка, а и оборудване за комплексни леярни. Машини и комплексно оборудвани леярни на компанията са инсталирани в над 1600 клиенти по целия свят.
 
"DISA е известна с това, че интегрира устойчивото развитие във всички аспекти на съвременната леярна. Нашето следващо поколение машини за вертикално формоване - DISAMATIC D3 - предлага на клиентите доказани решения и сигурен, компетентен и устойчив избор. Непрекъснато се стремим да улесним своите клиенти, така че да отговарят настоящите и бъдещите закони и регулации, свързани с емисиите на CO2 и цялостното потребление на енергия. Целта ни е да гарантираме, че предлагаме на пазара следващото поколение вертикални формовъчни машини с възможно най-високо качество - включително и по отношение на качеството на живот за вашите работници", обясни Ларс Хйелм, продуктов мениджър вертикални машини в DISA.
 
Първата инсталация на DISAMATIC D3 вече са осъществи в германската леярна Gienanth, а седем други машини са продадени в Европа, Тайван, Бразилия, САЩ, Турция и Индия. В момента се договарят продажби на DISAMATIC D3, планирани преди края на годината.
     
Източник: Хофман Консулт

Ключови думи: Хофман Консулт   DISA   DISAMATIC   DISAMATIC D3  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...