Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ODE разширява гамата си вентили от технополимер с нова модулна серия

02.12.2015   |   Технологии
 

ODE разширява гамата си електромагнитни вентили от технополимер с два нови модела нормално затворени вентили с директно действие с модулна конструкция, съобщиха от фирма ЛД, представител на италианската компания у нас. Част от новата продуктова линия на ODE са двупътният вентил 21JM и трипътният 31JM с възможност за сглобяване на няколко такива изделия в модулен колектор.

Корпусите на 21JM и 31JM са изработени от полифениленов сулфид (PPS). Те се предлагат с разнообразие от присъединителни възможности: BSP 1/8 с мъжка/женска резба, O 6 мм накрайник за маркуч или отвори за бързо присъединяване. Моделите са подходящи за контрол на неутрални флуиди, като въздух, вода, инертни газове и пара, и се отличават с широка приложна област, включително вендинг автомати, кафе машини, оборудване за стерилизация, автоматизация на индустриални процеси и др.

"Основно предимство на моделите JM с модулна конструкция е технологията за асемблиране. Това е единствената система на пазара, която позволява изграждането на функционални колектори с един вход и множество изходи за флуида чрез сглобяване на до 4 или повече електромагнитни вентила в колекторен блок. Тази опростена и стабилна система позволява на потребителите бързо и лесно да разширяват функционалността на колекторите дори след първоначалната инсталация на съответното оборудване, в което са интегрирани", уточняват от компанията.

Повече информация за новата серия вентили може да намерите тук.

     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   ODE   електромагнитни вентили   технополимер   21JM   31JM  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...