Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хайкад Инфотех провежда курсове по CATIА и инструментална екипировка за изделия от пластмаса

Хайкад Инфотех ще проведе обучения по CATIА, както и по инструментална екипировка за изделия от пластмаса, в периода януари–март 2016 г., съобщиха от компанията.
 
Основни курсове по CATIA ще се проведат в София (6-7 февруари и 13-14 февруари, съботно-неделен с 4 модула по 9 ч.), Русе (8-23 февруари, вечерен с 12 модула по 3 ч.) и в Габрово (4-8 март, 5 дена по 8 ч.). Курсистите ще се запознаят с работните модули Sketcher, Part Design, Assembly Design и Generative Drafting.
 
Обучения "CATIA Machining" ще се състоят в Русе (23–24 януари), Габрово (23-24 яунари), Ботевград (13–14 февруари) и София (5–6 март). Курсът включва въвеждане в CATIA, симулация на 3-осно фрезоване, създаване на CNC програми.
 
Курсът "CATIA Surface Design" ще се проведе в Пловдив (8-10 февруари, 3 дни по 8 часа). Той предлага запознаване и упражнения с функции за повърхнинно моделиране и е предназначен за завършили  основен курс CATIA.
 
Курсът "Инструментална екипировка за изделия от пластмаса – конструиране, технологии, производство" ще се проведе в Пловдив (22–26 февруари, 5 дена по 8 ч.). Темите включват: полимерни материали, проектиране на изделия от пластмаса, конструиране на шприцформи, температурни режими на шприцване, леякови и вентилационни системи, системи за изваждане на изделията, точност и грапавост, технология за производство на ИЕ.
 
След успешно завършен курс се издава сертификат за придобити знания и умения. Допълнителна информация може да намерите тук.
     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   Haycad Infotech   CATIA Machining   машинно проектиране   машинно конструиране  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...