Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Спейскад ще проведе безплатен уебинар за модула за листов материал в Solid Edge

Безплатен уебинар на тема "Листов материал в Solid Edge - малко известни приложения на наличната функционалност" ще проведе фирма Спейскад на 18 февруари от 11 ч.
 
"Модулът за листов материал в Solid Edge е разработен с презумпцията, че листовият детайл ще се създава от стандартна заготовка с постоянна дебелина. Проектира се листов детайл във вече сгънато състояние, но в процеса на производство много от допълнителните построения се добавят на етапа преди сгъване на детайла. Окончателното разположение на тези построения, били те пластични деформации или изрези,зависи от поведението на материала на детайла по време на сгъването му. Материалът може да се разтегли над еластичната му граница и това разтегляне да окаже макар и незначително отражение върху позиционирането на коментираните построения. Това разпъване най-общо зависи от използвания листов материал и дебелината му. За правилното отразяване влиянието на това разтягане се използва предварително дефинирана формула, чиито основни параметри могат да се задават от потребителя и да се асоциират с определен листов материал за многократно приложение", обясняват специалисти от Спейскад.
 
В уебинара ще бъдат демонстрирани: еластична/пластична деформация или заветните 5% толеранс в CAD-а; промяна в технологията за производство в последния момент или драстични промени директно върху готовия листов детайл; външен CAD файл към листов детайл, моделиране върху готова геометрия.
 
За подробности и регистрация вижте сайта на Спейскад.
     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Solid Edge   листов материал  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...