Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Atlas Copco разширява гамата генератори QAS

09.02.2016   |   Технологии
 
Atlas Copco разшири популярната продуктова гама генератори QAS с новия модел QAS 630. 
В съчетание с компактна рама на QAS 500, новият QAS 630 може да генерира 20% повече електроенергия, без да заема по-голямо място. Разширената гама генератори QAS осигуряват пълни, компактни и с нисък разход на гориво решения, предназначени за разнообразни приложения.
 
„Водещият принцип при конструирането на генераторите от тази серия е да са модулни, компактни и солидни - важни характеристики за компаниите, които дават генератори под наем, допълнени от нашия новаторски подход”, обясни Хулио Томе, мениджър по маркетинг на големи генератори на Atlas Copco.
 
Също като другите модели генератори от серията QAS, QAS 630 се отличава с компактна и здрава конструкция, както и здрав корпус от галванизирана стомана, който намалява нивата на шума и гарантира надеждна работа. 
 
Стандартният резервоар за гориво има капацитет над 900 литра и може да гарантира непрекъсната работа на генератора по време на цяла работна смяна, при пълно натоварване. Компанията предлага допълнителен автономен резервоар за гориво, който може да удължи времето на работа без прекъсване до 24 часа - в зависимост от натоварването.
 
QAS 630 (първична мощност 630kVA/500kW при 50Hz) се доставя със дизелов мотор с покриващ Stage II за емисии - и съответства на различни законови изисквания по цял свят, в това число на тези в Европейския съюз.
 
QAS 630 е оборудван с усъвършенствания контролер Qc4003, който е тип plug-and-play и позволява просто и бързо конфигуриране. Другите му възможности включват дистанционно стартиране и програмиране на машината, както и функция за анализ на данни.
 
Контролерът е оборудван със системата Power Management System, която дава възможност за оптимизация на консумацията на гориво и удължава експлоатационния срок на генераторите, когато те работят паралелно, образувайки мобилна независима електроцентрала.
 
Като опция е включен и Digital AVR. Този нов тип контролер на напрежението позволява на потребителите да използват генератора за специални цели, тъй като той дава възможност за стабилизация на напрежението. Благодарение на интелигентното управление на напрежението на генератора, е възможно да се постигне по-ниска консумация на гориво, да се намалят разходите за поддръжка и да се удължи експлоатационният му срок.
     
Източник: Atlas Copco

Ключови думи: Atlas Copco   генератори   QAS 630  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...