Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Meusburger разширява гамата компоненти за регулиране на температурата

17.02.2016   |   Технологии
 
Meusburger обяви, че разширява значително своята продуктова гама от компоненти за регулиране на температурата, предлагайки 40 нови модела. Освен това, компанията предлага и над 30 нови размера на досегашните компоненти.
 
Сред новостите са специалното уплътнение FKM O-ring, тръбопроводът E 2165 Manifold, скобите за гъвкави тръбопроводи E 2194 Hose
 
Благодарение на специалното уплътнение в леярската форма - FKM O-ring - става възможно да се извършва монтаж без инструменти на моста за охлаждане E 2252 Cooling. Чрез прореза по дължина на удължителната тръба мостът може да се настройва на леярската форма по желание. Този нов продукт може да се използва при температура 200°C и се предлага в размери от 9 до 13 mm.
 
Тръбопроводът E 2165 Manifold е от анодно оксидиран алуминий и е оптимално подходящ за дистрибуция на средно ниво - например от устройството за температурен контрол на няколко вериги за охлаждане. Meusburger предлага 3 различни версии с 4, 6 и 8 изхода. За да можете да различаване подаваща и връщащата тръба, тръбопроводите се предлагат оцветени в синьо и червено.
 
Новост в продуктовата листа е са скобите за гъвкави тръбопроводи E 2194 Hose, които са стоманени, и E 21949 Hose от неръждаема стомана. Те служат за свързване на тръбните съединения с охлаждащия маркуч. Версията от неръждаема стомана е особено подходяща за приложение в медицината и в хранителната промишленост.
 
В отговор на многобройни запитвания на клиенти херметичната тапа E 2078 Sealing, предназначена за отклоняване на мрежи от охлаждащи тръбопроводи, бе разширена с диаметри 9, 14, 15 и 16. Шарнирните съединения E 2088 и E 2090 вече също се предлагат с диаметри G 3/8“ и G 1/2“.
     
Източник: Meusburger

Ключови думи: Meusburger   Мойсбургер   компоненти за регулиране на температурата   температурни ретулатори  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоБизнесОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...