Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

РАИС стартира проект за увеличение на производствения капацитет

12.03.2016   |   Бизнес
 
РАИС сключи договор за безвъзмездна финансова помощ с Министерството на икономиката, Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" във връзка с изпълнението на проект за повишаване на производствения капацитет, съобщиха от компанията.
 
Проектът "Повишаване на произвoдствения потенциал на РАИС ООД" е на стойност над 1,6 млн. лв., от които безвъзмездната финансова помощ е в размер на 999 900 лв. (60%), а останала част е собствено финансиране.
 
Общата цел на проектното предложение е подобряване на ресурсната ефективност и ефикасността на производствения процес чрез внедряване на нови технологии. Очакваните резултати от изпълнението са оптимизиране на производствените разходи, увеличение на производствения капацитет и повишаване на качеството на произвежданата продукция. Асортиментът от продукти и услуги ще бъде разширен чрез доставка и внедряване на каруселен струг с ЦПУ.
 
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 г. (ОПИК). Срокът за изпълнение на договора е 18 месеца - от 9 февруари 2016 г. до 9 август 2017 г.
     
Източник: РАИС

Ключови думи: РАИС   RAIS   ОПИК    

Hurco
SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...