Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Над 40% ръст на изложителите на MachTech & InnoTech 2016

01.04.2016   |   Бизнес
 
С над 40% повече са компаниите участници в MachTech & InnoTech Expo в сравнение с миналгодишното му издание, съобщават организаторите от Интер Експо Център (ИЕЦ). 
 
Водещото изложение за машини, технологии и индустриално оборудване ще се проведе от 5 до 8 април т. г. в София и за първи път ще продължи четири дни вместо три. MachTech запазва своята тясна специализация  в областта на металообработването и металорязането, повърхностната обработка, заваръчната техника, инструменталното оборудване, индустриалните мрежи и софтуер. Стартиралото преди година издание на InnoTech ще продължи да се разраства с акцент върху електрониката, роботиката, 3D принтирането и електрическата мобилност.
 
Според ИЕЦ ръстът на изложителите се дължи както на участието на нови търговски компании, така и на включването на повече български производители, чието участие е финансово подпомогнато от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП). 
 
Основните технологични акценти на събитието през през тази година ще бъдат свързани с технологиите за  автоматизация, роботизирането, цифровизацията на процесите в индустрията. Водещи компании ще представят нови системи за цифрово програмно управление и иновативни приложения в областта на индустриалния софтуер, които оптимизират значително производствените процеси.
 
В рамките на съпътстващата програма от семинари и презентации компаниите ще представят възможностите на 3D сканирането, предимствата на метрологичния софтуер при отични и многосензорни измервателни машини, различните възможности за постигане на ръст в производството, връзката между енергийната ефективност и автоматизацията., възможностите на приложенията за механизирана обработка на детайлите и др. 
 
Паралелно с MachTech & InnoTech Expo ще се проведе изложението за контролно-измервателна апаратура, аналитичнo, лабораторно оборудване и електроапаратура Булконтрола. От 5 до 7 април в ИЕЦ ще се състои и водещото изложение за водния сектор Вода София.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   ИАНМСП   MachTech & InnoTech  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоБизнесОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...