Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

В ИЕЦ стартираха MachTech & InnoTech, Вода София и Булконтрола

05.04.2016   |   Събитията
 
Изложенията MachTech & InnoTech, Вода София и Булконтрола бяха официално открити в Интер Експо Център (ИЕЦ) днес. В рамките на трите изложение посетителите ще видят най-новите продукти и технологии на над 160 български и чуждестранни компании, които ще представят над 350 световни бранда на площ от 7500 кв. м.
 
MachTech & InnoTech бе открито от министъра на икономиката Божидар Лукарски, а Вода София - от зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. В церемонията взеха участие още Мариета Захариева, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Божидар Данев, председател на Българската стопанска камара, Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център
 
Изложението за машини, технологии и индустриално оборудване Machtech & Innotech и изложението за контролно-измервателна апаратура, аналитичнo и лабораторно оборудване, електроапаратура, системите за мониторинг и опазване на околната среда Булконтрола продължават до 8 април, а 10-oто юбилейно издание на водещото изложение за водния сектор Вода София - до 7 април.
 
На 5 април в рамките на Вода София бе открита и осмата международна конференция за ВиК сектора Булаква "Иновативни решения в полза на ефективни ВиК услуги", организирана от Българската асоциация по водите.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech & InnoTech   Вода София   Булконтрола   Булаква   БАВ  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...