Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Вени и Ко представя разнообразни високоповдигачи, електрокари и складови машини на Machtech & Innotech - 07.04.2016

07.04.2016   |   Начало»Технологии
 
Вени и Ко представя водещи продукти от своето портфолио на международното изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech & InnoTech, което се провежда от 5 до 8 април т. г. в ИЕЦ, София.
 
На щанда на компанията (D11, зала 4) посетителите могат да се запознаят с част от широката гама серийно произвеждани високоповдигачи за европалети; ръчноводими електрокари, оборудвани с необслужваема трансмисия с модерен АС тягов двигател и вградена високо ефективна електроника; складови колички за облекчаване на ръчния труд.
 
Акцент сред изложените експонати от портфолиото на компанията е ръчноводимият електрокар KMS.AC 1250/5.8 с вградена съвременна CAN BUS архитектура за максимално опростено окабеляване, висока надеждност и лесна и бърза диагностика.
 
Сред останалите представени експонати са: ръчноводим електрокар високоповдигач KMS.AC 1500/5.0 с автоматична сгъваема платформа за оператора; ръчноводим електрокар нископовдигач КH.BS 1600 за лек режим на работа и възможностите му за целево приложение в изключително тесни пространства и коридори.
 
Гостите могат да получат експертна информация на място от специалистите на Вени и Ко относно възможностите за опционално оборудване на гамата произвеждани складови машини с гелови (необслужваеми) батерии,  система за оторизиран достъп и пресонален PIN код, система за активна защита от нараняване на долните крайници на оператора - Active Foot Gard, система за радио дистанционно управление – Radio Remote Control, както и за проектиране и производство на нестандартни решения за вашия склад.
     
Източник: Вени и Ко

Ключови думи: Вени и Ко   Veni & Co   високоповдигачи   електрокари   складови машини   складови колички  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...