Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ХХIII международна конференция "Металолеене 2016" ще се проведе в Плевен - 14.04.2016

14.04.2016   |   Начало»Предстоящо
 
ХХIII международна научно-техническа конференция "Металолеене 2016" ще се проведе на 14 и 15 април т. г. в хотел "Ростов”, Плевен, информират от организационния комитет. 
 
Събитието, организаирано от Научно-техническия съюз по машиностроене (НТСМ), ще срещне учени и изследователи от различни страни, които ще представят своите научни достижения и ще дискутират по проблемите на леярското производство.
 
В конференцията ще вземат участие представители от България, Македония, Словения, Хърватска, Италия, Франция, Турция, Гърция, Дания, Чехия, Русия, Китай и Украйна. Сред тях ще бъдат леярски предприятия в България, учени в областта на металолеенето от БАН и технически университети от България и чужбина, водещи световни и български фирми за машини, съоръжения, технологии, материали и услуги за металолеенето, леярски съюзи и асоциации от България и други страни. 
 
По време на конференцията ще бъдат връчени златни медали на Осъм, Враца стар и на Института по металолеене и леярски технологии, които са победители в националния конкурс "Отливка на годината". Ще бъдат експонирани отливки и материали, представени от 10 фирми от България и чужбина.
     
Източник: НТСМ

Ключови думи: НТСМ   Научно-технически съюз по машионостроене   Металолеене 2016   металолеене   леярско производство  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...