Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mazak откри 14-ия си европейски технологичен център в Унгария

12.05.2016   |   Инвестиции
 
Yamazaki Mazak откри новия си технологичен център в Шошкут, близо до унгарската столица Будапеща. Това е 14-ият технологичен център на компанията в Европа, с който тя инвестира в поддръжката на клиенти от разрастващия се пазар на Централна Европа.
 
Новият технологичен център е един от 79-те на Mazak в цял свят. През 2012 г. японският производител на металообработващи машини откри нови европейски центрове в Прага (Чехия) и в Катовице (Полша).
 
Гвоздеят на новия технологичен център е демонстрационната зона, в която са разположени 10 машини от гамата Mazak, включително най-новите мултифункционални машини Integrex и Variaxis, вертикални и хоризонтални обработващи центри, машини за лазерна обработка и системата Smooth Technology на Mazak, която според компанията осигурява най-бързата CNC обработка в света.
 
Освен демонстрационна зона новото съоръжение включва и 50-местна аудитория, предназначена за обучения и заседания. Там ще се провеждат обучения на оператори и програмисти на метолорежещи машини.
 
"След откриването на първия европейски офис Yamazaki Mazak в Будапеща през 2004 г. нашият екип работи усилено, за да опознае добре клиентите ни и да предложи задълбочена поддръжка и средства за постигане на висока продуктивност, което е много повече от това просто да се продават машини. Този нов технологичен център в Унгария предоставя съоръжения за нашите приложти и сервизни инженери, с които да осигурят още по-широкообхватна поддръжка за клиентите в региона. За нас е удоволствие да поканим и клиенти от съседни страни, включително Босна и Хецеговина, България, Хърватия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Източна Австрия, да използват технологичния център, когато се нуждаят от поддръжка или съвети за своето производство", сподели по време на откриването Такаши Ямазак, вицепрезидент на Yamazaki Mazak.
     
Източник: Бимекс Лимитид

Ключови думи: Бимекс Лимитид   Bimex Limited   Mazak   Мазак   Yamazaki Mazak   Ямазаки Мазак   металообработващи машини   метолорежещи машини  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...