Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mazak откри 14-ия си европейски технологичен център в Унгария

Yamazaki Mazak откри новия си технологичен център в Шошкут, близо до унгарската столица Будапеща. Това е 14-ият технологичен център на компанията в Европа, с който тя инвестира в поддръжката на клиенти от разрастващия се пазар на Централна Европа.
 
Новият технологичен център е един от 79-те на Mazak в цял свят. През 2012 г. японският производител на металообработващи машини откри нови европейски центрове в Прага (Чехия) и в Катовице (Полша).
 
Гвоздеят на новия технологичен център е демонстрационната зона, в която са разположени 10 машини от гамата Mazak, включително най-новите мултифункционални машини Integrex и Variaxis, вертикални и хоризонтални обработващи центри, машини за лазерна обработка и системата Smooth Technology на Mazak, която според компанията осигурява най-бързата CNC обработка в света.
 
Освен демонстрационна зона новото съоръжение включва и 50-местна аудитория, предназначена за обучения и заседания. Там ще се провеждат обучения на оператори и програмисти на метолорежещи машини.
 
"След откриването на първия европейски офис Yamazaki Mazak в Будапеща през 2004 г. нашият екип работи усилено, за да опознае добре клиентите ни и да предложи задълбочена поддръжка и средства за постигане на висока продуктивност, което е много повече от това просто да се продават машини. Този нов технологичен център в Унгария предоставя съоръжения за нашите приложти и сервизни инженери, с които да осигурят още по-широкообхватна поддръжка за клиентите в региона. За нас е удоволствие да поканим и клиенти от съседни страни, включително Босна и Хецеговина, България, Хърватия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Източна Австрия, да използват технологичния център, когато се нуждаят от поддръжка или съвети за своето производство", сподели по време на откриването Такаши Ямазак, вицепрезидент на Yamazaki Mazak.
     
Източник: Бимекс Лимитид

Ключови думи: Бимекс Лимитид   Bimex Limited   Mazak   Мазак   Yamazaki Mazak   Ямазаки Мазак   металообработващи машини   метолорежещи машини  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Инвестиции
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...