Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

ЛД откри новия си офис в София

30.05.2016   |   Бизнес
 
На 20 май т. г. с елегантно парти, издържано в корпоративните цветове на компанията, фирма ЛД откри официално новия си офис в София. На събитието присъстваха партньори, клиенти и приятели на водещия доставчик на решения в областта на машинните компоненти, хидравликата, пневматиката и инженеринга.
 
"Искам да благодаря на всички, които успяха в този наситен с празници месец май, да намерят време да дойдат, за да споделят с нас радостта от откриването на новата ни сграда, която, смятам, че ще даде удобство както на нас като служители, така и на всички клиенти", приветства присъстващите г-жа Здравка Дабижева. "Благодаря и на партньорите ни от чужбина, които успяха да дойдат", допълни тя.
 
ЛД връчи и награди на своите партньори и служители, имащи заслуги за успешната дейност на компанията на българския пазар. Сред отличените бяха служител номер 1 – Наска Тодорова, първият клиент (от 1994 г.) – Амека, както и най-големият клиент за 2015 г. – БК Горна баня , с благодарност за доверието. Като най-лоялни клиенти бяха наградени фирмите Спесима и Голд мастерс. Най-старият служител – продуктовият мениджър Ангел Богданов, също получи награда, както и колегата му Мартин Кичев, доброволно поел отговорността на главен редактор и маркетинг специалист "под прикритие" във фирмата.
 
Както IndustryInfo.bg ви информира, новата сграда се намира на бул. "Асен Йорданов" 5 в кв. Слатина. Тя разполага с офисна и складова част с обща площ от 1200 кв. м. Освен значително разширеното офисно пространство, обзаведено с вкус и изцяло съобразено с най-високите критерии за комфорт в работната зона, за висококачественото и бързо обслужване на клиентите на фирмата гарантират допълнителните удобства като голям двор, паркоместа и налична техника.
 
Издателство Ти Ел Ел Медиа се присъединява към многобройните пожелания към екипа на ЛД за здраве и успехи в новия офис!
 
Повече информация може да намерите тук.
     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   LD   Амека   Спесима   Голд мастерс   Здравка Дабижева   Ангел Богданов   Мартин Кичев  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...