Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Интелигентното производство ще е акцент на изложението EMO Hannover 2017

18.09.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Водещото световно изложение за металообработващата промишленост EMO Hannover ще се състои от 18 до 23 септември 2017 г. Мотото на събитието е "Свързани системи за интелигентно производство", което показва, че вниманието ще бъде съсредоточено върху популярната тема за цифровизацията на отрасъла в контекста на новата концепция за развитие на индустрията Industry 4.0.

"Предприятията в целия свят насочват приорититетно усилията си към цифровизация и разширяване на възможностите за свързване в мрежа на продукцията, производството и логистиката си, защото виждат в това начина за осъществяване на голям скок напред в своето развитие, заедно със съответните предимства пред конкуренцията. Обработващите машини и технологичният процес са центърът, около който се изграждат и функционират мрежовите структури на предприятието, тъй като те са с ключово значение за индустриалното производство", обяснява директорът на изложението Карл Мартин Велкер.

Фокусът на EMO Hannover е насочен преди всичко към металорежещите и формоващите машини, производствените системи, машините за високоточна обработка, автоматизирания поток на материали, компютърните технологии, промишлената електроника и оборудване. Изложението EMO се посещава от представители на всички основни промишлени отрасли, като производството на машини и съоръжения, автомобилостроенето и неговите поддоставчици, самолетостроенето, фината механика и оптика, корабостроенето, конструирането на инструменти и прес-форми, медицинската техника, изграждането на стоманени и олекотени конструкции.

Предходното издание на EMO Hannover през 2013 г. привлече над 2130 изложители и около 143 000 посетители от повече от 100 държави.
 

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   EMO Hannover   металообработващи машини   металорежещи машини  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...