Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Интелигентното производство ще е акцент на изложението EMO Hannover 2017

18.09.2017   |   Бизнес
 

Водещото световно изложение за металообработващата промишленост EMO Hannover ще се състои от 18 до 23 септември 2017 г. Мотото на събитието е "Свързани системи за интелигентно производство", което показва, че вниманието ще бъде съсредоточено върху популярната тема за цифровизацията на отрасъла в контекста на новата концепция за развитие на индустрията Industry 4.0.

"Предприятията в целия свят насочват приорититетно усилията си към цифровизация и разширяване на възможностите за свързване в мрежа на продукцията, производството и логистиката си, защото виждат в това начина за осъществяване на голям скок напред в своето развитие, заедно със съответните предимства пред конкуренцията. Обработващите машини и технологичният процес са центърът, около който се изграждат и функционират мрежовите структури на предприятието, тъй като те са с ключово значение за индустриалното производство", обяснява директорът на изложението Карл Мартин Велкер.

Фокусът на EMO Hannover е насочен преди всичко към металорежещите и формоващите машини, производствените системи, машините за високоточна обработка, автоматизирания поток на материали, компютърните технологии, промишлената електроника и оборудване. Изложението EMO се посещава от представители на всички основни промишлени отрасли, като производството на машини и съоръжения, автомобилостроенето и неговите поддоставчици, самолетостроенето, фината механика и оптика, корабостроенето, конструирането на инструменти и прес-форми, медицинската техника, изграждането на стоманени и олекотени конструкции.

Предходното издание на EMO Hannover през 2013 г. привлече над 2130 изложители и около 143 000 посетители от повече от 100 държави.
 

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   EMO Hannover   металообработващи машини   металорежещи машини  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоБизнесОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...