Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Multivac предлага машина за автоматично опаковане и маркиране на малки и средни партиди

31.08.2016   |   Технологии
 

Multivac предлага термоформовъчна машина R 081 за автоматично опаковане на малки и средни партиди медицински продукти. В допълнение към нея като опция може да бъде инсталиран и принтер за директен печат MR 296 TI за маркиране на продукцията съгласно законовите норми, съобщават от Multivac.

Според компанията модел R 081 се характеризира с надеждност на процесите и отговаря на високите изисквания за септичност на средата при опаковане на медицински продукти. Модел R 081 е компактен с дължина около 3 метра и затова е подходящ за малки производствени площи.

"С максималната си производителност от 15 цикъла в минута, R 081 има възможност да обработва твърдо и меко фолио, също така Tyvek® и опаковъчни материали на базата на хартия с максимална дебелина до 400 микрометра. Машината може да бъде оборудвана с евакуираща и обгазяваща система, и затова е подходяща за производство на вакуумни опаковки и такива с модифицирана газова среда или с намалено остатъчно кислородно съдържание", поясняват от Multivac.

Multivac предлага машината R 081 в няколко разновидности по отношение на ширината на фолиото, а това дава възможност за гъвкава промяна на форматите. В случай на стъпка с дължина между 100 и 200 mm, дълбочината на изтегляне е максимум 60 mm за сметка на стъпка в диапазона между 210 и 300 mm – тогава дълбочината на изтегляне е до 80 mm.

     
Източник: Multivac

Ключови думи: Multivac   Мултивак   опаковъчна промишленост  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...