Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Meusburger ще представи нови продукти на K 2016

07.09.2016   |   Бизнес
 

От 19 до 26 октомври т. г. Meusburger ще представи на водещото изложение за пластмасовата и каучуковата индустрия K както изпитани и доказали се продукти, така и редица иновации.

От октомври компанията ще предлага нови решения за оформяне на шприцформи. Новите продукти – основно в областите на плъзгащата технология, заключващите механизми, хидравликата и др., ще бъдат представени на щанда на Meusburger (1D45).

Друг акцент на щанда на компанията ще бъде мултифункционалната система за захващане H 1000, която позволява прецизно захващане на плочите и осигурява по-високи ефективност и повторяемост. Сред изложените продукти ще е и иновативната маса H 4062, която е предназначена за монтаж и ремонт на инструментите за шприцоване, пресоване и щанцоване. От Meusburger поясняват, че въздушните възглавници от долната страна на подвижните плочи осигуряват лесно придвижване на двете половини на шприцформата.

Приложни инженери ще са на разположение на посетителите за въпроси, запитвания и експертна дискусия в сферата на оборудването за повърхностна обработка на щанда за демонстрации. Гостите ще могат сами да тестват продуктите и да научат повече за техническото им приложение.

     
Източник: Meusburger

Ключови думи: Meusburger   Мойсбургер   K 2016  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоБизнесОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...