Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

DMG Mori представи иновативни решения за металообработка на AMB 2016

28.09.2016   |   Събитията
 

DMG Mori взе участие в тазгодишното издание на изложението AMB, което се проведе от 13 до 17 септември в Щутгарт. За първи път на събитието беше демонстрирано приложението CELOS Performance Monitor, което служи за измерване на ключови показатели за ефективност (KPI) и за извършване на цялостен анализ на ефективността на оборудването.

Друг акцент в участието на DMG Mori на международното изложение за металообработващата промишленост бе примерното внедряване на изцяло автоматизиран процес от етапа на проектиране до получаването на завършен детайл. В основата на тази интегрирана производствена клетка бе новата система за зареждане и отнемане на детайли Robo2Go, проектирана за мобилна употреба и обслужване на до 4 обработващи центри. Robo2Go се управлява посредством приложението CELOS, което изисква въвеждането само на няколко параметъра и не налага необходимост от широки познания относно роботите, съобщават от компанията.

"Ориентираните към бъдещето CNC технологии винаги са били решението на DMG Mori за постоянно завишаващите се изисквания към компонентите. Последният пример за това е новият универсален 5-осен обработващ център DMC 160 U duoBLOCK, който предлага 30% повече стабилност и 30% по-ниска консумация на енергия. Своята световна премиера на AMB направи и иновативният 5X-torqueMASTER шпиндел с 1800 Nm и увеличение на напречната траектория в Y-направление от 1250 до 1600 mm", информират още от DMG Mori.

     
Източник: DMG Mori

Ключови думи: DMG Mori   CELOS   Robo2Go   AMB   металообработка  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...