Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

КАД Пойнт организира семинари за проектиране на машини за ХВП в Хасково и Пловдив

 

КАД Пойнт ще проведе CAD семинари на тема "Проектиране на машини и възли за хранително-вкусовата и опаковъчната промишленост" в Хасково (20 октомври т. г.) и Пловдив (21 октомври т. г.).

Програмата на семинарите обхваща: проектиране и симулация на рамкови конструкции; изделия от листов материал; генериране на машинни предавки и елементи; вмъкване и работа с 3D модели от различни формати; създаване на конструктивна документация; тримерни монтажни инструкции; публикуване в 3D PDF формат. Ще бъдe разгледано и разширяване на възможностите на Inventor 2017, включително функцията iLogic за вариантност на детайлите и програмен интерфейс за надграждане на функционалностите.

По време на втората част на семинарите ще бъдат представени специални симулации - нелинейни анализи, топлообмен и умора, и ще бъдат обсъдени облачните продукти, услуги и CAM системи на Autodesk, както и 3D принтирането в производството.

Желаещите да присъстват на семинарите могат да се регистрират на сайта на КАД Пойнт или да изпратят потвърждение на office@cadpointbg.com.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   CAD Point   Autodesk  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...