Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

95% от изложбените площи на Intec 2017 са вече резервирани - 07.03.2017

07.03.2017   |   Начало»Предстоящо
 

Между 7 и 10 март 2017 г. в Лайпциг ще се проведе изложението за машиностроене и металообработка Intec. Организаторите съобщават, че 95% от планираното изложбено пространство вече е е резервирано. Увеличение в броя на регистрираните участници се забелязва и за паралелно провеждащото се изложение за поддоставчици на части, компоненти, модули и технологии Z.

Близо 1400 изложители се очаква да представят своите продукти и услуги в Лайпциг на площ от 70 000 кв. м. Традиционно на Intec ще бъдат показани обработващи центри, металорежещи машини, лазерни системи, машини за повърхностна обработка и др. Нарастващият всяка година брой изложители и посетители утвърждава Intec като едно от най-важните събития в областта на машинните инструменти, технологиите за производство и автоматизация.

"Intec се развива изключително добре през годините. Изложението се е превърнало във фиксирано събитие в нашия календар и важна платформа за среща с настоящите ни клиенти от Германия, Полша и Чехия. Ценим добре информираните посетители и получаващите се благодарение на това технически дискусии", сподели Кристиан Миринг, мениджър на лайпцигския клон на Yamazaki Mazak Германия, които вече са потвърдили участието си догодина.

     
Източник: Leipziger Messe

Ключови думи: Leipziger Messe   Лайпцигски панаир   Z   Intec  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...