Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Водещ френски винопроизводител заложи на компресорите на Mattei - 02.11.2016

Ротационно-пластинчатите компресори на италианската компания Mattei, представлявана в България от фирма ЛД, играят ключова роля за повишаване на ефективността и управление на разходите в едно от водещите винопроизводствени предприятия в Южна Франция Uccoar/Vinadeis Group.

Доставката на оборудването за сгъстен въздух, предназначено за машините в завода на винопроизводителя в Каркасон, е била направена едва след извършването на предварителен анализ на действителните нужди на клиента от сгъстен въздух.

"Серията компресори АС с директно куплиране включват охлаждащо устройство с два алуминиеви радиатора и за охлаждане на сгъстения въздух и тристепенна сепарация на маслото. Това гарантира по-високо качество на сгъстения въздух, липса на пулсации и непрекъснато подаване при константно налягане. OPTIMA 90 е компресор с променлива производителност, което позволява реализирането на до 35% енергийни спестявания", информират от ЛД.

Допълнителна информация може да намерите тук.

     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   LD   Mattei   компресори  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...