Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

80% от местата в предстоящото издание на MachTech & InnoTech Expo са вече заети

04.04.2017   |   Предстоящо
 

Преди броени седмици стартира подготовката за предстоящото ново издание на B2B форума за индустриална техника MachTech & InnoTech Expo, който ще се проведе от 4 до 7 април 2017 г. в Интер Експо Център – София.

Резултатите от кампанията показват, че събитието ще надмине мащабите си от тази година, тъй като 80% от местата в залите са вече резервирани от фирмите участници. Поради големия интерес към изложението се очаква ръстът на новите компании да достигне 30%. Това се дължи и на българските производители, които в предишното издание на  MachTech & InnoTech Expo бяха финансово подпомогнати от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, и сега в резултат на постигнатите успехи, отново са заявили своето участие за 2017 г.

"През годините MachTech Expo доразви и задълбочи своята тясна специализация в областта на  металорежещите и металообработващите машини, инструменталното оборудване и метрологията. A InnoTech Expo, което е естествено допълнение на MachTech Expo, остава с акцент върху автоматизацията, CAD/CAM/CIM системите, 3D принтирането и индустриалния софтуер. Именно тази тясна специализация привлича български и чуждестранни специалисти, които посещават изложението, за да се запознаят с развитието на новите технологии", обясняват от ИЕЦ.

"MachTech & InnoTech Expo e и единственият бизнес форум в страната, по време на който се провеждат двустранни бизнес срещи между български и международни компании в сферата на индустриалните машини и оборудване. Събитието се организира със съдействието на Enterprise Europe Network и новото му издание ще се състои на 6 април. Тази година бяха проведени близо 90 срещи между компании от България, Гърция, Унгария, Хърватия и Сърбия", допълват организаторите.

Паралелно с MachTech & InnoTech Expo ще се проведат и 11-ото издание на единственото изложение във водния сектор в страната Вода София и младежкият инженерен форум "Аз, инженерът".

 

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Machtech & Innotech   MachTech Expo   InnoTech Expo   Интер Експо Център   ИЕЦ  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...