Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NSK вече предлага инструменти за монтаж и демонтаж на лагери

26.05.2016   |   Бизнес
 

Японската компания NSK разшири обхвата на своята програма за качествено клиентско обслужване AIP+, като вече предлага към нея и набор от инструменти за монтаж и демонтаж, с които гарантира коректния монтаж и оттам ефективното функциониране на лагерите и лагерните възли, съобщават от фирмата.

"NSK предлага пълен набор от специализирани инструменти, използването на които гарантира правилния монтаж и демонтаж на лагерите. Тези висококачествени инструменти са конструирани с цел да гарантират качеството на лагерите на компанията. Допълнително NSK организира курсове за обучение, които са в помощ на техническия персонал при изготвянето на безопасни и ефективни процедури за монтаж", поясняват от компанията.

Гамата от механични инструменти, предназначени за лагерите на компанията, включва от обикновени гаечни ключове за монтаж и демонтаж на самозаконтрящи се гайки за конусни отвори и втулки до пълни комплекти от инструменти за монтаж и демонтаж на лагери. Потребителите, които използват хидравлични инструменти, могат да избират от разнообразен асортимент, включващ хидравлични инструменти за изтласкване и издърпване, подложни пластини и хидравлични гайки, чрез които прогресивно и паралелно се прилага по-голяма сила върху вала при лагери с по-големи габарити. Компанията предлага също и гама от подходящи хидравлични помпи.

За монтаж чрез термично асемблиране NSK предлага избор от компактни и ефективни индукционни нагреватели в различни типоразмери според теглото и мощността. Нагревателите са предназначени за лагери с тегло до 1200 kg, а сериите включват автоматични модули за контрол както по температура, така и по време.

"Потребителите, които използват NSK лагери, е добре да извършват монтажа и демонтажа на лагерите с NSK инструменти, тъй като това е единственият начин да се гарантира тяхното правилно сглобяване и разглобяване. Всички монтажни инструменти на NSK са в наличност, като при заявка пратката може да съдържа обучителна програма за правилното им използване и постигане на максимално ефективни практики на монтаж и демонтаж", допълват от японската компания.
 

     
Източник: NSK

Ключови думи: NSK   монтаж и демонтаж на лагери   лагери  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...