Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NSK вече предлага инструменти за монтаж и демонтаж на лагери

26.05.2016   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Японската компания NSK разшири обхвата на своята програма за качествено клиентско обслужване AIP+, като вече предлага към нея и набор от инструменти за монтаж и демонтаж, с които гарантира коректния монтаж и оттам ефективното функциониране на лагерите и лагерните възли, съобщават от фирмата.

"NSK предлага пълен набор от специализирани инструменти, използването на които гарантира правилния монтаж и демонтаж на лагерите. Тези висококачествени инструменти са конструирани с цел да гарантират качеството на лагерите на компанията. Допълнително NSK организира курсове за обучение, които са в помощ на техническия персонал при изготвянето на безопасни и ефективни процедури за монтаж", поясняват от компанията.

Гамата от механични инструменти, предназначени за лагерите на компанията, включва от обикновени гаечни ключове за монтаж и демонтаж на самозаконтрящи се гайки за конусни отвори и втулки до пълни комплекти от инструменти за монтаж и демонтаж на лагери. Потребителите, които използват хидравлични инструменти, могат да избират от разнообразен асортимент, включващ хидравлични инструменти за изтласкване и издърпване, подложни пластини и хидравлични гайки, чрез които прогресивно и паралелно се прилага по-голяма сила върху вала при лагери с по-големи габарити. Компанията предлага също и гама от подходящи хидравлични помпи.

За монтаж чрез термично асемблиране NSK предлага избор от компактни и ефективни индукционни нагреватели в различни типоразмери според теглото и мощността. Нагревателите са предназначени за лагери с тегло до 1200 kg, а сериите включват автоматични модули за контрол както по температура, така и по време.

"Потребителите, които използват NSK лагери, е добре да извършват монтажа и демонтажа на лагерите с NSK инструменти, тъй като това е единственият начин да се гарантира тяхното правилно сглобяване и разглобяване. Всички монтажни инструменти на NSK са в наличност, като при заявка пратката може да съдържа обучителна програма за правилното им използване и постигане на максимално ефективни практики на монтаж и демонтаж", допълват от японската компания.
 

     
Източник: NSK

Ключови думи: NSK   монтаж и демонтаж на лагери   лагери  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...