Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Хайкад Инфотех внедрява CATIA в техническите гимназии в страната

13.12.2016   |   Реализации
 

Новата инициатива на Хайкад Инфотех е внедряването на CATIA в техническите гимназии и в рамките на дуалното обучение. Още в началото на 2017 г. от компанията ще стартират подобно сътрудничество с техническата гимназия "Иван Вазов" в Сопот. "Всички преподаватели в технически гимназии, които желаят да предлагат иновативно CAD/CAM обучение за ученици, могат да се свържат с нас", приканват от Хайкад Инфотех.

"През т. г. успешнo внедрихме CATIA както в производствени компании, така и в университети в България. Екипът на Хайкад Инфотех съвместно с академични преподаватели отново показа, че концепциите за връзка между бизнес и наука могат да се реализират практически, с цел студентите в университетите да получат достъп до върхови инженерни софтуерни решения не само в чужбина, а и в нашите  висши учебни заведения. През отминаващата година и през новата 2017 г. ще продължим доброто сътрудничество с нашите академични партньори", споделят от компанията.

"Продуктовите специалисти и лектори ще бъдат на Ваше разположение, за да могат да се реализират още повече иновативни проекти в техническите университети в България. Предлагаме и изключително атрактивни условия при внедряване на CATIA и 3DEXPERIENCE за университети, които ще продължат и в първите месеци на 2017 г.", допълват от Хайкад Инфотех.

     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   Haycad Infotech   CATIA Machining   3DEXPERIENCE  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Реализации

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...