Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Промяната идва с четвъртото поколение

Новост при винтовите компресори!? Ще кажете "няма такова нещо". Не и според BOGE – четвъртото поколение винтови компресори представлява крайъгълен камък в развитието на технологията.

Перфектно проектиран за мощности в обхвата от 110 до 160 kW, моделът S-4 предлага изключително тиха работа при 69 dB(A) – нивото на шум в един отворен офис! На дневен ред при инженерите са били също енергийната ефективност и ниските разходи по поддръжка: новата винтова двойка "IntegrateDrive", която е обединена в един блок с повишаващата предавка, практически води до понижаване консумацията на електроенергия. Работният принцип тук е висока производителност при ниски разходи.

Освен това цялата система е херметически затворена, така че предлага защита от прах и други замърсители – ключово изискване при непрекъсната натовареност, примерно в мелници или в циментовата промишленост. Удобният достъп до сервизната зона вече е осигурен през капаци и от двете страни на машината. Без съмнение S-4 е нова стъпка в развитието на BOGE, фирма, която в момента се ръководи от г-н Волф Майер-Шойвен (Wolf D. Meier-Scheuven), четвърто поколение от фамилията.

Повече за решенията на BOGE четете на сайта на ЛД.

За контакти:

ЛД ООД
Централен офис
София, ул. Цар Самуил 116
тел: 02 931 97 30; 926 90 11
факс: 02 926 90 25
GSM: 0886 120 106
e-mail: contact@ld-gmbh.com
www.ld-gmbh.com

     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   LD   BOGE   компресори   BOGE S-4  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Фирмена публикация

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...