Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Loxeal представи ново изделие за 3D принтирани модели

15.02.2017   |   Технологии
 

Loxeal представи новото лепило 60R за подсилване на модели, произведени по технология на грануларно 3D принтиране, съобщават от фирма ЛД, партньор на компанията.

"60R повишава твърдостта на принтираните части и е с много нисък вискозитет, а скоростта на втвърдяване е ниска, което осигурява дрениране и проникване в цялата част. Процесът на втвърдяване протича като реакция с влагата в околната среда, в гранулирания материал и в свързващото вещество, използвани за изработката на модела. 60R е лесно за употреба, не изисква разбъркване и дозиране, и може да бъде нанесено чрез потапяне на модела във вана с продукта или чрез полагане на покритие на място. Употребата на лепилото не изисква нагряване, а след използването му няма прахообразни бели остатъци. Новият продукт на Loxeal е безцветен и със слаб мирис. Алкоксиетилната формула намалява нацепването или набраздяването на повърхността и гарантира нелепливо покритие", информират от ЛД.

За постигане на максимален резултат Loxeal представи и две нови цианакрилатни лепила, които могат да бъдат използвани заедно с Loxeal 60R, допълват от компанията. Повече информация за новите продукти на Loxeal може да намерите тук.

     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   LD   Loxeal   Loxeal 60R   лепило   3D принтиране  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...