Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Rexroth разработи пето поколение филтърни материали, постигащи 50% по-висока ефективност

22.03.2017   |   Технологии
 

Rexroth разработи напълно нови филтърни материали, които осигуряват надеждна защита на хидравличните системи и намаляват експлоатационните разходи, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на Bosch Rexroth за България.

"Петото поколение филтърни елементи, изработени от стъклени нишки, гарантират висока степен на задържане на частиците на замърсителите. Бета коефициента на новите филтърни материали съгласно ISO 16889 е много над 200 в зависимост от характеристиката на филтъра. Това позволява постигaне на отлични резултати от филтриране и гарантира работата на системата благодарение на оптимално пречистените хидравлични течности", информират от БР Техника.

От компанията допълват, че за пръв път производител оборудва с допълнителна електропроводима мрежа всички (в стандартните размери) свои филтърни елементи. Това редуцира риска от електростатични разряди при използването на безпепелни хидравлични масла и такива без съдържание на цинк.

Специалистите от БР Техника обясняват още, че новото поколение материали освен с повишена ефективност на филтриране са и с по-висок капацитет за задържане на замърсяванията. В сравнение с предходното поколение, новите филтърни материали абсорбират до 50% повече частици. Това води до удължаване на експлоатационния живот (със същата стойност при постоянни работни условия) и намаляване на разходите.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Бюро за Развитие Техника   Rexroth   филтърни материали   филтърни елементи  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...