Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Германски жп производител с интерес към закупуване на българско металургично предприятие - 19.04.2017

19.04.2017   |   Начало»Бизнес
 

Германското дружество WBN Waggonbau Niesky проявава интерес към закупуване на българско металургично предприятие, съобщават от Българската търговско-промишлена палата.

WBN Waggonbau Niesky е утвърден производител на железопътни вагони. Компанията проучва възможността за придобиване на металургично предприятие (работещо или със замразено производство) или готово производствено хале в България или Румъния.

По време на срещата, от страна на WBN-Niesky, бяха поставени конкретни въпроси, чиито отговори е необходимо да бъдат заложени в отправяните предложения за потенциалната продажба на българското металургично предприятие.

Търсеното предприятие (в идеалния случай) трябва да има обект на дейност (или капацитет за извършване на дейност) подготовка на заварени конструкции за жп сектора с тегло на компонентите между 500 кг и 12 т, произведени от стомана S355 или S235. Големината на производственото хале е необходимо да бъде между 2000 кв. м и 10 000 кв. м, с
минимална височина 6 м и налични минимум 2 портални крана с товароподемност между 7,5
тона и 10 т. Предпочита се локацията да е в близост до магистрален път и по възможност да има директна връзка с жп линия.

Заинтересованите страни трябва да изпратят своите предложения в срок до 30 април 2017 г. През месец май ще бъде организирано посещение на представители на ръководството и инженерния състав на германското дружество в България и извършване на огледи на предложените предприятия.

Повече информация и въпросника на германската компания може да намерите тук.

     
Източник: БТПП; снимка: WBN Waggonbau Niesky

Ключови думи: БТПП   WBN Waggonbau Niesky   жп вагони   жп производство  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...