Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

HERMETIC Pumpen достави херметични помпи на нефтопреработваща фирма в Германия

HERMETIC Pumpen достави херметични помпи за новия тръбопровод, който изгражда германска нефтопреработваща компания с цел разширяване на своя капацитет, съобщават от Икома, представител на HERMETIC Pumpen у нас. По тръбопровода с дължина 10 км, който ще се простира от седалището на фирмата в Гелзенкирхен до химическия комплекс Марл, ще се транспортират смеси на С4-изобутан. Тези С4-смеси се получават от преработката на суровия нефт в рафинерията в Шолвен и ще се използват в химическия комплекс Марл за производство на пластмаси.

"С помпите с потопяем двигател на HERMETIC Pumpen смесите се транспортират при -10°С от складовото хранилище по тръбопровода директно до крайния потребител. За клиента, разбира се, най-важното са надеждността и разполагаемостта на помпите – целта е да се обезпечи снабдяването на предприятията. На тези изисквания на потребителя се отговаря благодарение на специалната конструкция на херметичната помпа – тя е без уплътнения, без куплунг и без търкалящи или направляващи лагери", обясняват от Икома.

От компанията допълват, че производствената програма на HERMETIC включва едно- и многостъпални херметични помпи с потопяем двигател с дебит до 1600 m3/h и напор до 1200 m, като температурният диапазон на транспортираните флуиди е в границите от -160°С до +250°С.

     
Източник: Икома

Ключови думи: Икома   Ikoma   HERMETIC Pumpen   херметични помпи  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...