Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bosch Rexroth предлага компактния модул CKK с предпазна лента "Resist"

27.04.2017   |   Технологии
 

Rexroth включи в продуктовата си гама за линейна техника компактния модул CKK с предпазна лента "Resist", първоначално разработенa специално за европейска автомобилна компания, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на Bosch Rexroth за България. Готовата за инсталиране линейна ос е особено подходяща за преместване на детайли при заваряване и наличие на стружкоотделяне. Размерите, конфигурацията и сроковете за доставка на новия серийно произвеждан продукт са същите като при стандартните варианти.

"Допълнителната лента "Resist" с назъбен уплътняващ профил предотвратява попадането на заваръчни пръски и стружки в компактния модул. Сменяемият уплътняващ профил е изграден от FKM материал с краткосрочна температурна стабилност до 300°C. Освен че е с малко увеличена височина заради допълнителния профил, CKK с лента "Resist", предлаган в размери -110, -145 и -200, отговаря на стандартните варианти на компактния модул със СВД задвижване. Модулът се монтира лесно благодарение на свързващата технология с центриращи пръстени. Регулируеми насочващи механизми по цялата дължина на преместване поддържат високата точност на позициониране и повторяемостта на СВД задвижването", обясняват от БР Техника.

От компанията допълват, че компактният модул CKK с лента "Resist" съответства и на концепцията за смазване от една точка, прилагана в автомобилната индустрия. Издържливите системи за линейно движение са подходящи за всякакъв вид преместване, свързано със суха машинна обработка и заваряване на автомобили. Те са по-евтино решение спрямо капсулираните задвижвания.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Бюро за Развитие Техника   Bosch Rexroth   CKK   компактен модул  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...