Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bosch Rexroth представи нови свързващи елементи за тежки приложения - 04.05.2017

04.05.2017   |   Начало»Технологии
 

Bosch Rexroth разшири своята система от конструктивни алуминиеви профили и вече предлага свързващи компоненти за тежки приложения, подходящи и за динамични натоварвания, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на Bosch Rexroth за България.

"Комбинирането на алуминиеви профили с новите свързващи елементи осигурява безопасно поемане на големи статични и динамични натоварвания. Потребителите разполагат с по-голяма гъвкавост при конструирането на машинните рами и могат да увеличат радиуса им. За да постигне съответствие с обичайните изисквания за качество, в последно време Rexroth се съсредоточи изключително върху справянето с динамични натоварвания. В тази връзка, новите свързващи елементи за тежки приложения успешно преминаха процедура по изпитване, извършена от Fraunhofer", обясняват от БР Техника.

От компанията информират още, че употребата на новите свързващи елементи е лесна – те могат да бъдат поставени във всякаква позиция, без да се налага обработка на опорните профили. Свързващите елементи за тежки приложения се предлагат и за профили 90x90, 90x180, 90x360 и 180x180. Инженерите могат да използват специализирания софтуер MTpro на Rexroth, който помага в избора и конфигурирането на продукти от гамата на Bosch Rexroth. Освен това, софтуерът генерира автоматично списък за поръчка на компонентите заедно с необходимите принадлежности към тях.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Бюро за Развитие Техника   Bosch Rexroth   свързващи елементи  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...