Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Bosch Rexroth представи нов онлайн конфигуратор за стоманени оси

29.05.2017   |   Технологии
 

Bosch Rexroth отново разшири своята серия от онлайн инструменти eTools в областта на линейната техника, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на компанията за България. Новият онлайн конфигуратор за прецизни стоманени оси за втулки интуитивно насочва конструкторите през процеса на проектиране и поръчка с непрекъсната проверка за съответствие. И двата края на оста могат да бъдат обработени индивидуално, като се използва проста параметризация по време на инженеринга. Потребителят има достъп до 3D и 2D модел на оста, за да ги интегрира в своя CAD модел.

Освен плътни и кухи оси, могат да бъдат конфигурирани и оси с опорна шина, които осигуряват защита срещу деформация при транспортиране на тежки товари на дълги разстояния. В зависимост от вида ос, дължините варират от 15 до 6850 мм и диаметри от 3 до 110 мм.

Използвайки различни методи на металообработка, потребителите могат да проектират левия и десния край на оста по различен начин, например с вътрешна или външна резба, различни по форма шийки и скосявания. Автоматичната проверка за съответствие предотвратява грешките по време на фазата на проектиране и предоставя допълнителни инструкции.

"С новия онлайн инструмент Bosch Rexroth предлага напълно дигитализиран процес на конфигуриране - включително автоматично генериране на уникални материални номера и CAD данни. В края на опростената и бърза процедура, потребителят получава уникален номер генериран единствено за неговата конфигурация, което му позволява да поръча техническия компонент многократно без да се налага да повтаря процеса на конфигуриране. Освен това, потребителят може незабавно да изтегли 2D и 3D CAD данни на конфигурираната ос за своя модел в различни формати", обясняват от БР Техника.

Новият онлайн конфигуратор вече е на разположение на осем езика тук.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: Бюро за Развитие Техника   БР Техника   Bosch Rexroth  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...