Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Евромаркет достави CNC фибролазер Microstep за Ватек

Фирма Евромаркет бе избрана да извърши доставката, инсталацията и обучението на специалисти за работа със CNC фибролазер Microstep MSF ECO за Ватек, съобщават от компанията. Ватек е специализирана в производството и инженеринга на автоматизирани инсталации за съхранение и обработка на вода

"Машините от серията MSF ECO са снабдени с лазерен фиброизточник YLS 2000 – най-гъвкавата и адаптивна система за цялостна работа в индустриална среда, която значително редуцира разходите за лазерен газ, оптичен път и поддръжка. Нейни предимства са по-високата скорост на рязане, по-малката консумация на електроенергия и съответно по-големи икономии в сравнение с машините за лазерно рязане с CO2 източник. Моделите лазери от серията MSF ECO са специално конструирани за използване на тази технология и гарантират остри отрязани ръбове и ъгли на изработения детайл и много точни контури", поясняват от Евромаркет.

Като допълнителни  предимства на фибролазерите Microstep MSF ECO от Евромаркет посочват още: лазерна режеща глава, специално разработена за работа с фиброизточници и снабдена с интегрирани сензори за измерване на фокусното разстояние до листа; система за автоматична референция на листа, която намира неговите координати и дава автоматична настройка на машината, като завърта координатната система, без да се налага листът да бъде подравняван при позициониране на работната маса; система за автоматично смазване на линейните направляващи, която контролира честотата и продължителността на смазване, елиминира необходимостта от престой за смазване и осигурява дълъг експлоатационен живот на различните компоненти.

Microstep MSF ECO са снабдени още със CNC управление iMSNC 500 и предлагат възможност за зареждане на програми за обработка на детайли от библиотеката, повтаряемост на работната програма, графична визуализация на процеса на рязане, възможност за прекъсване и възстановяване на процеса на рязане, тестово пускане без метал, компенсация величината на сряза, изчисляване на ускоренията и скоростта на рязане за максимален контрол върху детайла. Други отличителни характеристики на машината са минимално време за зареждане, лазерен показалец за лесно ръчно позициониране, мрежова поддръжка и др., допълват от Евромаркет.

     
Източник: Евромаркет

Ключови думи: Евромаркет   Ватек   Microstep   Microstep MSF ECO   CNC фибролазер  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...