Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Евромаркет достави CNC фибролазер Microstep за Ватек

Фирма Евромаркет бе избрана да извърши доставката, инсталацията и обучението на специалисти за работа със CNC фибролазер Microstep MSF ECO за Ватек, съобщават от компанията. Ватек е специализирана в производството и инженеринга на автоматизирани инсталации за съхранение и обработка на вода

"Машините от серията MSF ECO са снабдени с лазерен фиброизточник YLS 2000 – най-гъвкавата и адаптивна система за цялостна работа в индустриална среда, която значително редуцира разходите за лазерен газ, оптичен път и поддръжка. Нейни предимства са по-високата скорост на рязане, по-малката консумация на електроенергия и съответно по-големи икономии в сравнение с машините за лазерно рязане с CO2 източник. Моделите лазери от серията MSF ECO са специално конструирани за използване на тази технология и гарантират остри отрязани ръбове и ъгли на изработения детайл и много точни контури", поясняват от Евромаркет.

Като допълнителни  предимства на фибролазерите Microstep MSF ECO от Евромаркет посочват още: лазерна режеща глава, специално разработена за работа с фиброизточници и снабдена с интегрирани сензори за измерване на фокусното разстояние до листа; система за автоматична референция на листа, която намира неговите координати и дава автоматична настройка на машината, като завърта координатната система, без да се налага листът да бъде подравняван при позициониране на работната маса; система за автоматично смазване на линейните направляващи, която контролира честотата и продължителността на смазване, елиминира необходимостта от престой за смазване и осигурява дълъг експлоатационен живот на различните компоненти.

Microstep MSF ECO са снабдени още със CNC управление iMSNC 500 и предлагат възможност за зареждане на програми за обработка на детайли от библиотеката, повтаряемост на работната програма, графична визуализация на процеса на рязане, възможност за прекъсване и възстановяване на процеса на рязане, тестово пускане без метал, компенсация величината на сряза, изчисляване на ускоренията и скоростта на рязане за максимален контрол върху детайла. Други отличителни характеристики на машината са минимално време за зареждане, лазерен показалец за лесно ръчно позициониране, мрежова поддръжка и др., допълват от Евромаркет.

     
Източник: Евромаркет

Ключови думи: Евромаркет   Ватек   Microstep   Microstep MSF ECO   CNC фибролазер  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...