Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Bosch Rexroth представи следващо поколение на транспортната система TS 5

09.08.2017   |   Технологии
 

Bosch Rexroth представи най-новия вариант на транспортната система за тежки товари TS 5, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на Bosch Rexroth за България.

Системата се отличава с по-висока гъвкавост и може да отговори на изискванията на по-широка гама от индустриални приложения благодарение на оптимизиране на съществуващи компоненти и включването на важни нови модули. В новата TS 5 вече могат да бъдат интегрирани трипътен отколонител, ротиращ механизъм, предно задвижващо устройство и компактен стопиращ механизъм. Системата може да транспортира товари с тегло от над 400 кг и дава възможност за тандемен транспорт на извънгабаритни товари.

"Подобренията осигуряват на клиента още по-голяма гъвкавост при проектиране на отделната конфигурация на системата и правят TS 5 идеалното решение за редица индустриални сектори – от автомобилната промишленост до приложения в областта на домакинските електроуреди. За широката приложимост на системата допринасят и други предимства като ESD функционалност, съвместимост с абразивни или омаслени работни среди и експлоатация в сухи помещения", обясняват от БР Техника.

За разлика от системите с верижни задвижвания, карданният вал и ролките на конвейера TS 5 практически премахват нуждата от поддръжка, гарантират повишена продуктивност и ниска степен на износване на елементите. Друга новост при TS 5 е интегрирането на Industry 4.0 функционалност, която предлага свързаност към Bosch Rexroth ActiveCockpit, инструмент за визуализация на производствените процеси в реално време. Там могат да се следят параметри като енергийна ефективност, продължителност на производствения цикъл и проследяване на отделните детайли. Всичко това води до по-ефикасен производствен процес, допълват от БР Техника.
 

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Bosch Rexroth   транспортна система   TS 5  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...