Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI с 8 световни премиери на EMO 2017

22.08.2017   |   Събитията
 

DMG MORI ще се представи като водещ партньор в областта на металообработката и цифровизацията на площ от 10 000 кв. м в зала 2 на изложението EMO, което ще се проведе между 18 и 23 септември т. г. в Хановер, съобщават от компанията.

Осемте световни премиери включват CTX 2500|700, като въведение към петото поколение на тази успешна серия и на NTX 2500 - нов стругово-фрезови център. CLX 550 разширява гамата от универсални стругови центри за Европейския пазар. Третото поколение на CTV 250 завършва гамата при вертикалното струговане, докато новите мултишпинделни автоматични стругови центри ще са представени от MULTISPRINT 25 и MULTISPRINT 36. Що се отнася до фрезоването, DMG MORI разширява портфолиото си с две голямогабаритни машини – DMU 200 Gantry и DMU 340 Gantry, и второто поколение на NHX 6300 хоризонтален обработващ център.

Основният фокус по време на EMO ще бъде върху решенията за дигитализация на работния процес. За първи път в Хановер ще бъде представен адаптивния CELOS инструмент за планиране на децентрализирано управление на производството. Представяне ще има и на CELOS Digital Tooling, новия CELOS proTAB и CELOS netBOX.

Фокусът при автоматизацията ще бъде при палетна система PH 150 и система за подреждане на готови детайли WH 3 – и двете ще бъдат представени в новия VERTICO-дизайн. Като допълнение, Robo2Go разширява портфолиото с гъвкава роботизирана автоматизация, приложима при голям брой стругови центри.

На EMO в Хановер DMG MORI ще покаже също високодинамични хоризонтални обработващи центри за алуминиеви детайли, duoBLOCK машини за високоскоростно фрезоване на алуминий, както и стругово-фрезови технологии с вградени функции за шлайфане и уникално решение за използване на ъглови глави с автоматично превключване на инструментите за сигурност при 5-осна обработка на ротационно симетрични детайли.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   EMO   EMO Hannover   CELOS   Robo2Go  

SpaceCAD
Интер Експо Център

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Събитията

Интер Експо Център
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...