Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI ще участва в платформата за Индустрия 4.0 и IIoT ADAMOS

12.09.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

DMG MORI обяви, че стартира стратегическо сътрудничество с Dürr, Software, ZEISS и ASM PT чрез създаването на съвместното предприятие ADAMOS (ADAptive Manufacturing Open Solutions), което ще е фокусирано върху темите на бъдещето – Индустрия 4.0 и Индустриалния IoT (IIoT).

Целта на първия германски съюз от добре познати индустриални и софтуерни компании е да утвърди ADAMOS като глобален стандарт за промишлеността и да привлече още партньори от сектора на машиностроенето. ADAMOS е предназначена да отговори на специфичните изисквания на машиностроителните компании и техните клиенти, като отворената IIoT платформа обединява най-съвременните IT технологии и познания от сферата на индустрията, обясняват от DMG MORI. Тя ще позволи на инженерните компании да предложат на своите клиенти изпитани решения за дигитализирано производство.

"За да може да се дигитализира машиностроителната промишленост, трябва да се установят стандарти и да се стимулира развойната дейност. Това може да се осъществи само с помощта на силни партньори. С ADAMOS предлагаме отворена мрежа, разработена съвместно с водещи машиностроителни, производствени и софтуерни/IT компании – от машиностроители за машиностроители, техните доставчици и клиенти", коментира главният изпълнителен директор на DMG MORI Aktiengesellschaft Кристиан Тьонес.

Съвместно разработената платформа ADAMOS с участието на над 200 експерти ще е достъпна в световен мащаб от 1 октомври т. г.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   ADAMOS   Индустрия 4.0   IIoT  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...