Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI ще участва в платформата за Индустрия 4.0 и IIoT ADAMOS

12.09.2017   |   Бизнес
 

DMG MORI обяви, че стартира стратегическо сътрудничество с Dürr, Software, ZEISS и ASM PT чрез създаването на съвместното предприятие ADAMOS (ADAptive Manufacturing Open Solutions), което ще е фокусирано върху темите на бъдещето – Индустрия 4.0 и Индустриалния IoT (IIoT).

Целта на първия германски съюз от добре познати индустриални и софтуерни компании е да утвърди ADAMOS като глобален стандарт за промишлеността и да привлече още партньори от сектора на машиностроенето. ADAMOS е предназначена да отговори на специфичните изисквания на машиностроителните компании и техните клиенти, като отворената IIoT платформа обединява най-съвременните IT технологии и познания от сферата на индустрията, обясняват от DMG MORI. Тя ще позволи на инженерните компании да предложат на своите клиенти изпитани решения за дигитализирано производство.

"За да може да се дигитализира машиностроителната промишленост, трябва да се установят стандарти и да се стимулира развойната дейност. Това може да се осъществи само с помощта на силни партньори. С ADAMOS предлагаме отворена мрежа, разработена съвместно с водещи машиностроителни, производствени и софтуерни/IT компании – от машиностроители за машиностроители, техните доставчици и клиенти", коментира главният изпълнителен директор на DMG MORI Aktiengesellschaft Кристиан Тьонес.

Съвместно разработената платформа ADAMOS с участието на над 200 експерти ще е достъпна в световен мащаб от 1 октомври т. г.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   ADAMOS   Индустрия 4.0   IIoT  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
БиЕмДжи

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...