Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI и FUCHS стартират технологично партньорство

20.09.2017   |   Бизнес
 

DMG MORI Aktiengesellschaft съобщи, че задълбочава успешните си бизнес взаимоотношения с Fuchs Petrolub чрез подписването на споразумение за технологично партньорство.

Целта на сътрудничеството е да се установят стандарти и да се разработят иновативни продукти в областта на смазочните материали за машинни инструменти, както и да се постигне прогрес в дигитализацията на производствените процеси и мониторинга на състоянието на машини и инсталации.

"Използването на правилното смазочно вещество е от решаващо значение за оптималната производителност, когато машинните инструменти се използват за интензивна обработка на детайли. Във Fuchs виждаме утвърден в световен мащаб технологичен партньор и заедно искаме да продължим да разширяваме върховите си постижения по отношение на технологиите и услугите", заяви главният изпълнителен директор на DMG MORI Aktiengesellschaft Кристиян Тьонес.

"DMG MORI разполага с обширен технологичен опит, голяма сила за иновации и глобално присъствие. Сигурен съм, че клиентите и потребителите, както и двете компании, ще бъдат облагодетелствани от това сътрудничество", сподели главният изпълнителен директор на Fuchs Petrolub Щефан Фукс.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   FUCHS   смазочни материали  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...