Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Guala Closures Tools внедрява Siemens NX CAD/CAM/Mold

Италианският производител на пластмасови и алуминиеви капачки за спиртни напитки, вода храни и фармацевтични продукти Guala Closures Group, въведе решението с интегриран работен поток и еднородни продуктови данни в цялата верига задачи при конструиране, валидиране и производство на матрици Siemens NX CAD/CAM/Mold, съобщават от Спейскад, официален представител на Siemens PLM Software за България.

"Guala Closures Bulgaria е специализирана в производството и доставката на формообразуващи инструменти за производството на продуктите в предприятията на цялата група. Бързият ръст на производството и все по-обхватната диверсификация на портфолиото на Guala Closures Group наложиха трансформация към интегриран работен процес и дигитализация, позволяваща многократно използване на съществуващите конструктивни и технологични решения при минимална операторска намеса. След демонстрация на функционалните възможности Guala Closures Group и Guala Closures Tools взеха единодушно решение за преход към Siemens NX CAD/CAM/Mold, като сред основните причини бяха възможността за работа с дигитален двойник на матрицата, описана в компютърен 3D master модел, автоматизираният работен поток с подредени стъпки при конструиране на матрици и др.", обясняват от Спейскад.

От компанията допълват, че към началото на октомври т. г. са проведени специализирани CAD/Mold обучения за конструктори и CAM обучения за технолози, разработени и настроени са 3-, 4- и 5-осеви постпроцесори за основните CNC машини, в процес е пилотно проектиране на първи матрици. Предвижда се редовната експлоатация на системата да започне в началото на 2018 г.

Допълнителна информация може да намерите тук.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Guala Closures Tools   Siemens PLM Software   Siemens NX CAD/CAM/Mold  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...