Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens PLM обяви нова версия на софтуера NX

31.10.2017   |   Технологии
 

Siemens PLM представи най-новата версия 12 на софтуера NX пред над 1000 потребители в Берлин, съобщават от Спейскад, официален представител на компанията за България. Според специалистите от Спейскад последната версия предоставя следващо поколение решения за конструиране, симулация и производство в продължение на наследените като най-добри в класа си лесни за ползване от потребителя приложения и запазване на данните.

"Сред акцентите в новата версия на NX е технологията Convergent Modeling, позволяваща на конструкторите и дизайнерите да работят безпроблемно, да моделират с омрежена и в комбинация с прецизна геометрия. Генеративният дизайн в NX съчетава инструменти за оптимизация на топологията, създаване на усъвършенствана геометрия, свободни форми, фасетно и мрежово моделиране. Siemens NX12 включва и нова стратегия за високоскоростно рязане, която може да намали машинното време с до 60% и предоставя възможност за машинни обработки за матрици и поансони", информират от Спейскад.

Новата версия на софтуера се отличава и с функциите за автоматично идентифициране на специфични геометрични елементи от формата на детайла NX Feature2Cost, за бързо получаване на точни изчисления Teamcenter Product Cost Management, и отпечатване на качествени детайли с пълна проследимост без загуба на данни и печат на детайли с метален прах NX Additive Manufacturing.

Подробна информация за новостите в Siemens NX12 може да намерите тук.
 

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Siemens PLM   Siemens NX  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...