Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NSK разработи ново приложение за прецизни лагери

14.12.2017   |   Бизнес
 

NSK разработи ново мобилно приложение, което опростява избора на прецизни лагери и свързания с тях процес на интеграция. Приложението помага на клиентите да се защитят от фалшиви продукти чрез функции, които могат да удостоверят автентичността на продуктите, съобщават от компанията.

"Представянето на новото приложение съвпада с първите доставки на прецизни лагери на NSK в опаковки с уникални двуизмерни баркодове. За продуктите, произведени в завода на NSK в Нюарк, Великобритания, приложението ще бъде пуснато през януари 2019 г. Смартфоните с инсталирано приложение ще могат да сканират баркода, което ще осигури незабавен достъп до необходимата информация, като например индивидуалния идентификационен номер, датата на производство, допуските, точността на преместване, вида на смазката и други технически данни", обясняват от NSK.

Информацията може да бъде експортирана в CSV и PDF формат, което позволява лесно прехвърляне към потребителските системи. Тази функция повишава ефективността на цялостния процес на монтиране на лагерите върху шпинделите и спомага за подобряване на контрола върху продуктите с цел по-автоматизирано управление чрез информационните технологии.

Приложението, разработено в съответствие с концепциите за интелигентно производство и Industry 4.0, е съвместимо с операционни системи iOS и Android и ще се предлага на английски, японски и китайски език. Към момента то е валидно за прецизни лагери (ISO клас 5 и по-висок) с диаметър на отвора над 30 мм, които се използват в машинните инструменти. Тук са включени сачмени лагери с контактен ъгъл, цилиндрично-ролкови лагери и плъзгащи лагери с контактен ъгъл. В бъдеще услугата ще бъде разширена и с други продукти на NSK, допълват от компанията.

     
Източник: NSK

Ключови думи: NSK   приложение   прецизни лагери  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...